Meistä

QSAIL on vuonna 2016 aloittanut purjeveneitä vuokraava suomalaisomisteinen yritys. Toimintamme painottuu tällä hetkellä kauniiseen Kroatiaan, jonka syvät ja vähäkarikkoiset merialueet ovat hyvin otollisia purjehtimiseen.

Purjehdusharrastuksemme on saanut alkunsa intohimostamme mereen ja veneilyyn. Kroatian upea saaristo sekä lämmin ilmasto tekivät meihin vaikutuksen heti ensimmäisellä käynnillä. Halusimme päästä jakamaan mahdollisuuden hienosta purjehduskokemuksesta muillekin ja siitä intohimosta syntyi QSAIL.

Qsail crew: Antero Salo, Matti Muikku, Otso Salo, Timo Linnala

QSAIL crew: Antero Salo, Otso Salo, Timo Linnala

Kroatiassa, Dalmatian saaristossa, meillä on vuokrattavana neljä purjevenettä; Bavaria 46 Cruiser (2007), sekä Hansen 388 (2018), 455 ja 505 malliset purjeveneet (2017). Purjehdimme veneillämme itsekin ja pidämme ne hyvin huollettuina ja siisteinä. Tarkemmat tiedot ja kuvia veneistä löydät  täältä.

Veneidemme kotisatama Marina Vlaška sijaitsee Milnan kaupungissa, Bračin saarella.

Yrityksellämme on erinomaiset kontaktit paikallisiin yrittäjiin, yrityksiin ja satamiin.

Meiltä saa tarvittaessa myös reittiehdotuksia, ravintolasuosituksia ja vinkkejä hyvistä satamapaikoista.

Yrityksemme työntekijöillä on paljon kokemusta purjehtimisesta Kroatian kauniilla vesillä. Panostamme veneisiin ja purjehtimisen helppouteen. Tavoitteenamme on tehdä purjehduskokemuksesta mahdollisimman huoleton, koska purjehtimisen tulee olla nautinto!

Kumppanimme