Sijainti

QSAILin veneiden kotisatama kaudella 2020 on Marina Vlaška, joka on sijainniltaan erinomainen purjehdukseen.

Marina Vlaška sijaitsee Bračin saarella, joka on keski-Dalmatian saariryhmän suurin saari. Splitin lentokentältä on noin 45 minuutin ajomatka Splitin satamaan, josta matka jatkuu noin tunnin mittaisella lauttamatkalla Supetarin satamaan. Supetarista Milnaan on noin 45 minuutin ajomatka.

Marina Vlaška on pieni, yksityisomistuksessa oleva satama, joka sijaitsee vain 15 minuutin kävelymatkan päässä viehättävästä Milnan kaupungista Brač-saaren länsirannikolla. Paikka on rauhallinen ja tuulelta suojassa.

Sijainti on purjehduksen kannalta erinomainen, sillä satama on valmiiksi saaristossa. Pääsette liikkeelle päivän edellä mantereelta lähtijöihin verrattuna!

 

 

Satama-alueelta löytyvät kattavat palvelut: suihkut ja wc:t, hotelli yökerhoineen, pysäköintialue ja sukeltajankin saa tarpeen vaatiessa. Kaikki laiturit on varustettu sähkö- ja vesiliitännöillä. Sähkövirta on välillä 16A ja 32A.

Marina Vlaška on rauhallinen ja tasokas kotisatama, joka on auki ympäri vuoden. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta antavat tarpeen tullen ohjeistusta ja hyödyllistä tietoa esimerkiksi jätesäiliön tyhjentämiseen ja vesisäiliön täyttämiseen.

Täältä pääset sataman omille sivuille; Marina Vlaška